Zahuštěné fazole
35 min.
Ingredience
- 500gramůFazole červené sterilované
- 1kusCibule
- 2lžíceMouka pšeničná hladká
- 1kusFeferony
- 1kusCitrony
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1decilitrOlej slunečnicový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
346 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
26 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
8 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1V hrnci na rozpáleném oleji osmažíme nakrájenou cibuli, zasypeme moukou a smažíme dorůžova. Do hrnce vylijeme fazole, přidáme nakrájenou feferonku a vše povaříme 20 minut.
- 2Uvařené fazole dochutíme pepřem, citrónovou šťávou a podle potřeby přidáme sůl.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.