Zahuštěný zeleninový vývar
20 min.
Ingredience
- 100mililitrůVíno portské
- 500mililitrůVývar zeleninový
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2lžíceSolamyl - bramborový škrob
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
139 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
3 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
1 g
Vápník
20 mg
Postup přípravy
- 1V menší misce smícháme škrob s portským vínem. Do kastrůlku nalijeme připravený zeleninový vývar a přivedeme ho k varu. Přimícháme škrob rozmíchaný v portském víně a povaříme.
- 2Takto připravený vývar poté přecedíme, osolíme a opepříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.