Zaječí bifteky na grilu
30 min.
Ingredience
- 400gramůZaječí maso
- 8gramůSůl
- 5gramůPepř černý mletý
- 30mililitrůOlej olivový
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
366 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
20 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
663 mg
Vápník
25 mg
Postup přípravy
- 1Silnější plátky zaječího masa lehce naklepe, vetřeme sůl a pepř, z obou stran namočíme v misce s olejem.
- 2Vložíme na gril a opečeme z obou stran dokřupava, grilujeme asi 10 minut, poté maso přesuneme na okraj grilu, kde je nižší teplota a necháme ještě 5 minut dopéct. Hotové bifteky zabalíme do alobalu a necháme 5 minut dojít.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.