Zaječí guláš s nakládanými fazolkami

110 min.
Česká republika

Ingredience

    • 1000gramůZaječí maso
    • 8gramůSůl
    • 2gramyPepř černý mletý
    • 250gramůCibule
    • 700gramůFazolky ve slaném nálevu - sterilované
    • 50gramůKečup
    • 30gramůMouka pšeničná hladká T 650
    • 1200gramůHovězí vývar základní
    • 60gramůOlej rostlinný
    • 600gramůBrambory vařené
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
437 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
13 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Odblaněné zaječí maso bez kostí nakrájíme na kostky, oloupanou cibuli nadrobno, nakládané fazolky zcedíme.
  • 2
    V hrnci na rozpáleném oleji zpěníme cibuli, přisypeme maso, osolíme, opepříme, podusíme ve vlastní šťávě až do vysmahnutí. Zaprášíme hladkou moukou, podlijeme trochou vývaru a dusíme téměř do měkka. Podle potřeby podléváme vývarem. Přidáme fazolky, kečup, a dodusíme.
  • 3
    Guláš podáváme s vařeným bramborem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.