Zaječí guláš s nakládanými fazolkami
110 min.
Ingredience
- 1000gramůZaječí maso
- 8gramůSůl
- 2gramyPepř černý mletý
- 250gramůCibule
- 700gramůFazolky ve slaném nálevu - sterilované
- 50gramůKečup
- 30gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 1200gramůHovězí vývar základní
- 60gramůOlej rostlinný
- 600gramůBrambory vařené
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
437 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
13 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Odblaněné zaječí maso bez kostí nakrájíme na kostky, oloupanou cibuli nadrobno, nakládané fazolky zcedíme.
- 2V hrnci na rozpáleném oleji zpěníme cibuli, přisypeme maso, osolíme, opepříme, podusíme ve vlastní šťávě až do vysmahnutí. Zaprášíme hladkou moukou, podlijeme trochou vývaru a dusíme téměř do měkka. Podle potřeby podléváme vývarem. Přidáme fazolky, kečup, a dodusíme.
- 3Guláš podáváme s vařeným bramborem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.