Zaječí hřbet pečený

110 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1502 kcal
Bílkoviny
88 g
Tuky
85 g
Sacharidy
87 g
Vláknina
3 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytý hřbet odblaníme a hustě protkneme slaninou. Potřeme solí, pepřem, roztlučeným jalovcem a spolu s kořenovou zeleninou maso upečeme v troubě.
  • 2
    Zbylou vypečenou šťávu zaprášíme moukou, přimícháme rajčatový protlak, vývar, červené víno a citronovou šťávu.
  • 3
    Upečené maso upravíme na mísu, obložíme plátky pomeranče a brusinkami.
  • 4
    Podáváme se šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.