Zaječí játra na slanině
45 min.
Ingredience
- 1špetkaSůl
- 2lžíceSlanina vepřová
- 1lžičkaMouka pšeničná hladká T 650
- 1špetkaPepř černý mletý
- 400gramůJátra zaječí
- 0,5kusCibule
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
64 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
6 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
240 mg
Cukr
530 mg
Postup přípravy
- 1Rozkrájenou slaninu rozškvaříme, zpěníme na ní cibuli nakrájenou na jemno. Na zpěněnou cibuli vložíme zaječí játra a opečeme po obou stranách. Následně játra mírně podlijeme, opepříme a dodusíme.
- 2Omáčku zaprášíme hladkou moukou, osmahneme, polijeme, chvilku povaříme a na samý závěr osolíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.