Zaječí kotlety

50 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
939 kcal
Bílkoviny
61 g
Tuky
49 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
4 g
Cukr
22 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zaječí hřbet odblaníme, omyjeme a po délce vyřízneme maso, které nakrájíme na kotlety. Naklepeme je a křížem protkneme slaninou. Osolíme, opepříme, zakapeme citronovou šťávou a zprudka opečeme na másle - ne zcela propečeme.
  • 2
    Šťávu zaprášíme moukou, zalijeme červeným vínem, přidáme worcester a kapku citronové šťávy. Vše svaříme.
  • 3
    Do vykrojených půlek jablek dáme šípkovou marmeládu, podusíme a obložíme jimi kotlety, které nakonec přelijeme šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.