Zaječí kotlety na borůvkách

55 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
479 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
15 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso obereme z kostí, zbavíme šlach a naložíme do marinády z bílého vína, bylinek a oleje. Osolíme a opepříme. Marinujeme 4 hodiny.
  • 2
    Maso smícháme se střídkou chleba namočeného ve vývaru a máslem. Osolíme a opepříme.
  • 3
    Směs nabalujeme na zaječí žebro a tvarujeme do tvaru kotlet.
  • 4
    Kotlety přendáme na alobal potřený olejem, posypeme sekanou majoránkou. Zabalíme a pečeme na grilu 20 minut.
  • 5
    Borůvky uvaříme, šťávu zahustíme škrobem a servírujeme k pečenému masu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.