Zaječí maso na smetaně

70 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
540 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
27 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zaječí maso vykostíme, nakrájíme na větší kousky, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Cibuli nakrájíme na plátky a rozebereme na kroužky.
  • 2
    V pánvi na rozpáleném oleji zprudka osmahneme kousky masa, přendáme i s výpekem do pekáčku, zasypeme kroužky cibule, zalijeme šlehačkou, přidáme tymián a pečeme asi 40 až 45 minut.
  • 3
    Pokrm rozdělíme na talíře a doplníme vařeným bramborem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.