Zaječí maso na víně

65 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
351 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
15 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
607 mg
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné maso nakrájíme na kostky, cibuli nadrobno nasekáme a slaninu nakrájíme na nudličky.
  • 2
    V hrnci rozškvaříme slaninu, přisypeme cibuli, osmahneme, přidáme maso, osolíme, opepříme a chvilku podusíme. Podlijeme vínem a vodou. Okořeníme celým pepřem, novým kořením, bobkovým listem a přidáme cukr.
  • 3
    Do smetany nalijeme citronovou šťávu, přisypeme mouku, cukr, promícháme a přilijeme do hrnce. Promícháme a dovaříme. Před podáváním nezapomeneme vyndat koření.
  • 4
    Podáváme s vařenými haluškami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.