Zaječí nákyp

90 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
375 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
15 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
952 mg
Cukr
908 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso ze zajíce bez kostí umeleme na masovém strojku a vložíme do mísy. Přisypeme sůl, pepř, mletý muškát, mouku, žloutky, nadrobno pokrájené žampiony a přilijeme vývar. Vypracujeme těsto, do kterého opatrně vmícháme sníh z bílků. Těsto upravíme do dortové mísy, na povrch položíme slabé plátky slaniny a dáme do trouby. Pečeme pozvolna při střední teplotě asi hodinu.
  • 2
    Upečený nákyp naporcujeme a podáváme teplý.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.