Zaječí plátky na houbách
40 min.
Ingredience
- 900gramůZaječí maso
- 40gramůOlej slunečnicový
- 10gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
- 30gramůSlanina vepřová
- 30gramůKečup
- 600gramůBrambory pečené
- 300gramůHouby čerstvé
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
468 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
12 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
10 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Plátky zaječího masa naklepeme, osolíme a opepříme. Houby nakrájíme na plátky, slaninu na nudličky.
- 2V pánvi rozpálíme olej, přiložíme plátky masa a osmažíme z obou stran. Smažíme zvolna, aby se maso dobře propeklo. Maso vyjmeme, do tuku nasypeme slaninu, částečně rozškvaříme, přidáme houby a orestujeme. Nakonec přimícháme kečup, krátce podusíme a odstavíme. Plátky masa upravíme na talíře, doplníme pečeným bramborem a přelijeme houbovou směsí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.