Zaječí plátky pikantní

25 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
363 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
22 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
740 mg
Cukr
539 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zaječí maso ze zadní kýty odblaníme, naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme drceným jalovcem a tymiánem.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme máslo a plátky masa na něm osmažíme z obou stran dorůžova. V misce smícháme ostřejší kečup s pikantní hořčicí, přimícháme nadrobno nakrájenou cibuli, nastrouhanou kyselou okurku, promícháme. Plátky masa rozdělíme na talíře, doplníme smaženými hranolkami a pikantní kečupovou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.