Zaječí plátky pikantní
25 min.
Ingredience
- 300gramůZaječí kýta
- 30gramůMáslo čerstvé
- 5gramůSůl
- 2gramyPepř černý mletý
- 2gramyJalovec
- 1gramTymián sušený
- 30gramůKečup ostrý
- 30gramůHořčice Dijonská
- 20gramůCibule
- 20gramůOkurky nakládané
- 200gramůHranolky
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
363 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
22 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
740 mg
Cukr
539 mg
Postup přípravy
- 1Zaječí maso ze zadní kýty odblaníme, naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme drceným jalovcem a tymiánem.
- 2V pánvi rozehřejeme máslo a plátky masa na něm osmažíme z obou stran dorůžova. V misce smícháme ostřejší kečup s pikantní hořčicí, přimícháme nadrobno nakrájenou cibuli, nastrouhanou kyselou okurku, promícháme. Plátky masa rozdělíme na talíře, doplníme smaženými hranolkami a pikantní kečupovou omáčkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.