Zaječí steaky
20 min.
Ingredience
- 600gramůZaječí maso
- 8gramůSůl
- 4gramyPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
174 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
4 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
265 mg
Vápník
18 mg
Postup přípravy
- 1Vybereme si čtyři filety ze zadního zaječího masa. Omyjeme je, osušíme a lehce naklepeme. Osolíme je a opepříme nahrubo mletým pepřem. Takto připravené filety položíme na gril a zprudka krátce opečeme z obou stran. Potom steaky přendáme na okraj grilu a dogrilujeme zvolna asi 3 minuty z každé strany. Ugrilované steaky by měly být křupavé.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.