Zaječí steaky v marinádě

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
636 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
47 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
3 g
Cukr
16 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plátky ze zaječího masa jemně naklepeme, osolíme a posypeme kořením na steaky.
  • 2
    Do misky vymačkáme šťávu z jednoho pomeranče, přisypeme nastrouhané jablko, prolisovaný česnek, přidáme olej, bazalku a med. Marinádu promícháme a vložíme do ní plátky masa. Necháme uležet.
  • 3
    Plátky masa i s marinádou překlopíme do rozpálené pánve a zvolna restujeme z obou stran.
  • 4
    Steaky rozdělíme na talíře a doplníme bramborovými hranolkami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.