Zaječí steaky v marinádě
40 min.
Ingredience
- 300gramůZaječí maso
- 150gramůPomeranče
- 100gramůJablka
- 2stroužkyČesnek
- 100gramůOlej olivový
- 2gramyBazalka
- 10gramůMed včelí
- 4gramyKoření Steak 7 pepřů
- 4gramySůl
- 200gramůHranolky
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
636 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
47 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
3 g
Cukr
16 g
Postup přípravy
- 1Plátky ze zaječího masa jemně naklepeme, osolíme a posypeme kořením na steaky.
- 2Do misky vymačkáme šťávu z jednoho pomeranče, přisypeme nastrouhané jablko, prolisovaný česnek, přidáme olej, bazalku a med. Marinádu promícháme a vložíme do ní plátky masa. Necháme uležet.
- 3Plátky masa i s marinádou překlopíme do rozpálené pánve a zvolna restujeme z obou stran.
- 4Steaky rozdělíme na talíře a doplníme bramborovými hranolkami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.