Zaječí závitky

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
414 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
30 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
1 g
Cukr
31 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zaječí kýtu nebo hřbet očistíme, opláchneme a vykostíme. Maso nakrájíme na řízky a mírně naklepeme, osolíme a opepříme.
  • 2
    Na každý řízek položíme plátek šunky, trochu kaparů a tenký plátek omytého citronu. Svineme do závitků a sepneme párátky nebo převážeme nití.
  • 3
    V kastrolu na rozehřátém oleji opékáme závitky po všech stranách dozlatova. Šťávu nezahušťujeme.
  • 4
    Podáváme s bramborovou kaší nebo s vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.