Zaječí závitky na pivě

75 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
711 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
45 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plátky masa ze zaječí zadní kýty naklepeme, cibuli nakrájíme nadrobno, šunku na drobné kostičky, žampiony na plátky, slaninu na nudličky.
  • 2
    V pánvi rozškvaříme slaninu, přidáme kousek másla, přisypeme cibuli, žampiony, šunku a orestujeme. Přidáme tavený sýr, vejce a na mírném ohni stále mícháme, až se sýr zcela rozteče. Odstavíme z ohně, necháme vychladnout a touto směsí potřeme plátky masa. Zabalíme do závitků, spíchneme párátky, vložíme do pekáčku, osolíme, opepříme, podlijeme pivem, přidáme celý pepř, nové koření, jalovec, bobkový list a špetku chilli koření. Pekáček vložíme do trouby a pokrm pečeme asi půl hodiny.
  • 3
    Upečené závitky podáváme s bramborovou kaší.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.