Zajíc dušený s bílým vínem

110 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
458 kcal
Bílkoviny
56 g
Tuky
19 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
1 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytého, odblaněného zajíce nakrájíme na porce, osolíme a obalíme v hladké mouce. Maso opečeme na oleji po obou stranách, vyjmeme je a ve výpeku opečeme kroužky cibule a nasekaný česnek.
  • 2
    Vložíme zpět maso, poklademe je kolečky oloupaných rajčat a přilijeme víno. Podle potřeby osolíme, přidáme koření a zalijeme vodou, aby bylo maso potopené.
  • 3
    Dusíme pod poklicí v troubě asi 1 1/2 hodiny.
  • 4
    Podáváme s noky nebo s těstovinami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.