Zajíc na houbách

85 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
336 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
17 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
1 g
Cukr
733 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěného zajíce naporcujeme, prošpikujeme slaninou, osolíme a opepříme. Maso opečeme na rozehřátém oleji po všech stranách.
  • 2
    Přidáme jemně nakrájenou cibuli, nasekané houby, vše opečeme, posypeme kmínem a podlijeme vývarem.
  • 3
    Dusíme pod pokličkou doměkka. Nakonec zahustíme šťávu nasucho osmahnutou moukou a ještě krátce povaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.