Zajíc na houbách
85 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 100gramůSlanina vepřová
- 800gramůZaječí maso
- 1šálekHouby sušené
- 4lžíceOlej stolní
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaKmín drcený
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 500mililitrůVývar zeleninový
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
336 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
17 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
1 g
Cukr
733 mg
Postup přípravy
- 1Očištěného zajíce naporcujeme, prošpikujeme slaninou, osolíme a opepříme. Maso opečeme na rozehřátém oleji po všech stranách.
- 2Přidáme jemně nakrájenou cibuli, nasekané houby, vše opečeme, posypeme kmínem a podlijeme vývarem.
- 3Dusíme pod pokličkou doměkka. Nakonec zahustíme šťávu nasucho osmahnutou moukou a ještě krátce povaříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.