Zajíc pečený

75 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
511 kcal
Bílkoviny
58 g
Tuky
29 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
867 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zaječí zadek odblaníme, protkneme slaninou a osolíme.
  • 2
    Zbytek slaniny drobně nakrájíme, rozškvaříme, přidáme máslo a na tuku osmahneme zeleninu s cibulí. Na tento základ vložíme maso, opečeme je po celém povrchu, mírně podlijeme a necháme péct do měkka. V průběhu pečení maso obrátíme.
  • 3
    Šťávu zahustíme moukou smíchanou se lžičkou másla, povaříme, procedíme na rozkrájené maso a prohřejeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.