Zajíc se švestkami

85 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
679 kcal
Bílkoviny
65 g
Tuky
26 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěného a odblaněného zajíce naporcujeme, porce vyskládáme do pekáčku, osolíme, opepříme celým pepřem, přidáme máslo, podlijeme vývarem, švestky rozpůlíme, vypeckujeme a zajíce švestkami obložíme. Pekáček vložíme do trouby a pečeme asi hodinu. Podle potřeby podléváme vývarem. Nyní do šťávy přimícháme rybízovou marmeládu a dopečeme.
  • 2
    Porce zajíce rozdělíme na talíře, doplníme houskovým knedlíkem a přelijeme švestkovou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.