Zajíc v dýňové omáčce

50 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
448 kcal
Bílkoviny
52 g
Tuky
14 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
5 g
Cukr
20 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Majoránku omyjeme, otřepáním osušíme a nasekáme. Maso osmažíme v margarínu. Osolíme, opepříme, posypeme majoránkou a dusíme asi 30 minut.
  • 2
    Dýni oloupeme, odstraníme vnitřní vlákna a dužinu nakrájíme. Cibuli oloupeme a nasekáme. Dýni vaříme asi minut se šťávou ze 2 pomerančů, s cibulí a badyánem. Vyjmeme. Zbylý pomeranč oloupeme na dílky, datle vypeckujeme a nakrájíme na tenké plátky.
  • 3
    Dýni rozmixujeme a smícháme s datlemi a pomerančem. Maso vyjmeme, nakrájíme a upravíme na talíře. Dýňovou omáčku vmícháme do šťávy a podáváme k masu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.