Základní salát z červené řepy
40 min.
Ingredience
- 3lžíceOlej rostlinný
- 2lžíceOcet kvasný lihový
- 2špetkySůl
- 1kusČervená řepa
- 2litryVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
119 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
5 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
5 g
Cukr
12 g
Postup přípravy
- 1Bulvu červené řepy důkladně očistíme, opereme a celou ponořenou ji 30 minut vaříme v osolené vodě. Ještě za tepla scedíme, oloupeme a pokrájíme na tenké plátky, které v míse zalijeme octem a olejem. Takto předpřipravený salát můžeme použít s dalšími ingrediencemi.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.