Zálivka na ryby
15 min.
Ingredience
- 2kusyVaječný žloutek slepičí
- 10gramůCukr moučkový
- 3gramySůl
- 20mililitrůOcet vinný
- 3gramyPepř černý mletý
- 5gramůHořčice v prášku
- 100mililitrůSmetana 16% (pochoutková)
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
434 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
33 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
795 mg
Cukr
10 g
Postup přípravy
- 1Vařený žloutek rozmačkáme vidličkou, přidáme k němu syrový žloutek, promícháme, přisypeme hořčici v prášku, sůl, pepř, lžičku cukru, přikapeme lžíci octa, promícháme, až se všechny suroviny spolu spojí, přimícháme smetanu. Necháme odležet.
- 2Tato zálivka je vhodná na rybí saláty.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.