Zálivka tisíce ostrovů

10 min.
Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1718 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
171 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
14 g
Cukr
22 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce uvaříme natvrdo.
  • 2
    V misce promícháme majonézu, chilli omáčku, nadrobno nakrájené okurky, cukr, drcené hořčičné semínko, sušenou bazalku a oregano (nebo čerstvé nadrobno pokrájené), tabasko a nakonec lehce vmícháme uvařená vejce nasekaná nadrobno.
  • 3
    Zálivku používáme na zeleninové saláty, v uzavřené nádobě můžeme uchovat v chladničce dva dny.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.