Zámecké brambory

50 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
370 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
29 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
5 g
Vápník
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory oloupeme a pokrájíme podélně na čtvrtky (malé ponecháme vcelku). Zalijeme je studenou vodou, uvaříme a ocedíme.
  • 2
    Na pánvi rozehřejeme větší množství tuku, opečeme na něm brambory a potom je ještě zapečeme v troubě dozlatova. Tuk slijeme, přidáme 20g másla a pokrm osolíme.
  • 3
    Podáváme jako přílohu k masům.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 2. 4. 2016
Uživatel uvařil tento recept
Dobrý recept, jen bych brambory vařila kratší dobu!