Zamilovaná polévka

205 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
265 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
15 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
268 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí maso a zeleninu omyjeme.
  • 2
    Všechny suroviny dáme do hrnce, zalijeme 2l vody a vaříme 2-3 hodiny.
  • 3
    Před dokončením připravíme vložku do polévky. Rozšleháme vejce, přidáme polévkové koření a polovinu nasekané petrželky.
  • 4
    Rozehřejeme olej a do vykrajovátka ve tvaru srdce nalijeme směs, smažíme asi 15 minut.
  • 5
    Vývar přecedíme, maso i zeleninu dáme stranou.
  • 6
    Hotové srdce vyjmeme pánve, vyřízneme z formy a vložíme do talíře.
  • 7
    Zalijeme připraveným čirým vývarem a ozdobíme petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.