Zamilovaná polévka
205 min.

Ingredience
- 1špetkaPetržel - nať
- 1špetkaPodravka
- 0,5kilogramHovězí maso přední
- 0,5kilogramZelenina kořenová
- 1špetkaSůl
- 3kusyVejce slepičí
- 3lžíceOlej stolní
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
265 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
15 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
268 mg
Postup přípravy
- 1Hovězí maso a zeleninu omyjeme.
- 2Všechny suroviny dáme do hrnce, zalijeme 2l vody a vaříme 2-3 hodiny.
- 3Před dokončením připravíme vložku do polévky. Rozšleháme vejce, přidáme polévkové koření a polovinu nasekané petrželky.
- 4Rozehřejeme olej a do vykrajovátka ve tvaru srdce nalijeme směs, smažíme asi 15 minut.
- 5Vývar přecedíme, maso i zeleninu dáme stranou.
- 6Hotové srdce vyjmeme pánve, vyřízneme z formy a vložíme do talíře.
- 7Zalijeme připraveným čirým vývarem a ozdobíme petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.