Žampionová kapsa

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
295 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
14 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žampiony nakrájíme na silnější plátky, vložíme do pánve s rozehřátým máslem a orestujeme. Zakápneme citronovou šťávou, osolíme, opepříme, zalijeme bešamelem, chvilku podusíme. Žloutky rozkvedláme ve smetaně a přilijeme do pánve. Dusíme, dokud omáčka nezhoustne.
  • 2
    Nakrájíme 4 silnější krajíce chleba, každý do půlky nakrojíme tak, aby vznikla větší kapsa. Kapsu naplníme žampionovou směsí a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.