Žampionové chuťovky s tuňákem

25 min.
Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
259 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
11 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
8 g
Cukr
15 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Tuňáka scedíme a všechnu tekutinu vymačkáme.
  • 2
    V míse smícháme majonézu s připraveným tuňákem, nasekanou řeřichou, zázvorem, sezamem, sójovou omáčkou a špetkou soli.
  • 3
    Směsí naplníme dobře očištěné kloboučky syrových žampionů a ozdobíme je nasekaným, vařeným žloutkem.
  • 4
    Podáváme jako předkrm, dobře vychlazené.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.