Žampionové rizoto

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1156 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
36 g
Sacharidy
112 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nakrájenou cibuli osmažíme na směsi másla s olivovým olejem. Přidáme nakrájené žampiony, rýži a mícháme asi 4 minuty. Přilijeme vývar a víno, opepříme, osolíme a zamícháme. Necháme 10 minut přiklopené povařit. Znovu zamícháme a dalších 10 minut vaříme.
  • 2
    Odstavíme, necháme pod pokličkou dojít a před podáváním posypeme parmezánem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.