Žampionové špízy

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
633 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
56 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
880 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné hlavičky žampionů nakrájíme na čtvrtky a střídavě se sýrem nakrájeným na kostky a klobásou nakrájenou na kolečka napichujeme na špejle nebo na jehly.
  • 2
    Špízy obalíme v hladké mouce, rozšlehaném osoleném vejci a ve strouhance. Smažíme je na oleji na pánvi dozlatova.
  • 3
    Podáváme s bramborovou kaší nebo s vařenými bramborami a čerstvou zeleninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
po 22. 8. 2016
Žampionové špízy
Špízy byly výborné, hlavně ty žampiony 😋. Díky za tip na rychlou večeři. Určitě ještě udělám. Místo párku dám příště třeba maso.