Žampionový salát se špenátem a s parmazánem
10 min.
Ingredience
- 1kusŠpenát listový čerstvý
- 255gramůŽampiony čerstvé
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2lžíceOlej olivový
- 55gramůSýr Parmezán
- 1lžičkaCitronová šťáva
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
97 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
7 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
669 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Omyjeme špenát,natrháme na kousky a osušíme. Naaranžujeme na talíře.
- 2Před podáváním nakrájíme žampiony na plátky, vložíme do mísy, přidáme citronovou šťávu,osolíme, opepříme a poklademe na špenátové listy.
- 3Salát pokapeme olivovým olejem, posypeme nakrájeným parmazánem a opepříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.