Žampiony plněné koktejlem z mořských plodů

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
417 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
30 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
5 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mořský koktejl necháme rozmrazit, chobotnici vyjmeme a vaříme alespoň 10 minut zvlášť. Poté přidáme zbylou část směsi a povaříme asi 5 minut.
  • 2
    V mezičase připravíme v hlubším rendlíku z másla a mouky světlou jíšku, osolíme, opepříme, zašleháme smetanu a zhruba 10 minut provaříme. Poté vmícháme scezené uvařené mořské plody.
  • 3
    Očištěné žampionové klobouky naplníme připravenou směsí, posypeme strouhaným sýrem a vložíme do pekáče na rozpuštěné máslo. Zapečeme v předehřáté troubě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.