Žampiony s bylinkovo- jogurtovou omáčkou

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
316 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
26 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
776 mg
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žampiony očistíme, překrojíme na poloviny a orestujeme na teflonové pánvi.
  • 2
    Smícháme jogurt, smetanu a majonézu. Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nasekáme nadrobno. Spolu s nasekanými bylinkami je vmícháme do omáčky. Přidáme najemno nasekanou šalotku, dochutíme solí, pepřem a podle chuti osladíme.
  • 3
    Žampiony přelijeme omáčkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.