Zapečená bramborová lepenice

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
400 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
21 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
10 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupané teplé brambory rozšťoucháme.
  • 2
    Na sádle zpěníme jemně nasekanou cibuli, přidáme kostičky slaniny, krátce orestujeme, přidáme překrájené zelí a vše podusíme.
  • 3
    Zelí promícháme s bramborami, osolíme, opepříme a okmínujeme a dáme do sádlem vymazaného pekáčku. Zapečeme v horké troubě, až se na povrchu utvoří kůrčička.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.