Zapečená cibulačka

60 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
357 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
23 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupeme cibuli a nakrájíme ji na kroužky, lehce opečeme na másle. Přidáme 100 ml vývaru, zakryjeme poklicí a dusíme cca 30 minut. Občas podlijeme dalším vývarem, aby se nám cibulka nepřichytila.
  • 2
    K cibuli přilijeme postupně bílé víno, zbytek vývaru, ochutíme solí a pepřem dle vlastní chuti.
  • 3
    Hotovou polévku rozlijeme do misek, podáváme s bagetou, kterou opečeme na pánvi z obou stran a posypeme strouhaným sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.