Zapečená cibulová polévka

38 min.
Francie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
492 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
33 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli očistíme, rozpůlíme a nakrájíme na tenké plátky. Veku pokrájíme na plátky, sýr nastrouháme.
  • 2
    Na másle zpěníme cibuli, osolíme, opepříme, zalijeme vývarem. Na mírném plameni vaříme 20 minut.
  • 3
    Mezitím na másle po obou stranách osmažíme plátky veky do zlatova.
  • 4
    Uvařenou polévku rozdělíme do zapékacích misek, vložíme osmažené plátky veky, posypeme sýrem, v předehřáté troubě zapečeme zhruba 5 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.