Zapečená fazolová kaše
70 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
464 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
13 g
Sacharidy
65 g
Vláknina
16 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Propláchnuté fazole zalijeme studenou vodou a necháme asi 3 hodiny bobtnat. Potom je v téže vodě uvaříme doměkka.
- 2Uvařené fazole prolisujeme s trochou vývaru, osolíme a rozmícháme na kaši.
- 3Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a nasekanou petrželku osmahneme na 50 g másla a polovinu směsi vmícháme do fazolové kaše.
- 4Kaši vložíme do zapékací mísy vymazané zbylým máslem, pokryjeme zbylou smaženou cibulí a zapečeme v mírně vyhřáté troubě.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.