Zapečená kambala s hřebenatkami
50 min.
Ingredience
- 400gramůHřebenatka
- 60gramůMáslo čerstvé
- 400gramůKambala
- 300mililitrůBešamel
- 1lžičkaSůl
- 2špetkyPepř černý mletý
- 80gramůSýr Gruyére
- 100mililitrůOmáčka rybí
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
330 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
20 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
127 mg
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Pekáč vymažeme máslem, na dno v jedné vrstvě položíme hřebenatky, zalijeme bešamelem, další vrstvou budou filety z kambaly, osolíme a opepříme. Opět zalijeme bešamelovou omáčkou, pokapeme rozpuštěným máslem, posypeme strouhaným sýrem.
- 2Pečeme ve vyhřáté troubě 30 minut.
- 3Porce upravíme na talíře a podáváme s rybí omáčkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.