Zapečená omeleta se žampióny

25 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
907 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
82 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou cibuli rozkrájíme na malé kousky, do zlatova ji osmahneme v pánvi na rozpáleném másle, poté přidáme očištěné a na tenké plátky nakrájené žampióny, kmín, osmahneme do měkka. Ochutíme solí, pepřem a stáhneme ze sporáku.
  • 2
    Vejce rozklepneme do vhodné nádoby, osolíme přisypeme mouku a dobře rozšleháme. Vlijeme do pánve na rozpálený olej, osmažíme jednu stranu, následně sesuneme na talíř, potřeme připravenou směsí a přeložíme napůl. Naplněné omelety vyskládáme na plech, posypeme jemně nastrouhaným sýrem, vložíme do horké trouby a při střední teplotě zapečeme 15 minut.
  • 3
    Po upečení rozdělíme na jednotlivé talíře a s vhodnou přílohou podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.