Zapečená rajčata s parmezánovou drobenkou

35 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
439 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
32 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata nakrájíme na kostičky, bazalku posekáme najemno, parmezán nastrouháme.
  • 2
    Rajčata zalijeme olejem, zakapeme octem, osolíme, promícháme a nasypeme do zapékací misky.
  • 3
    Smícháme parmezán s moukou, přidáme měkké máslo a promícháme, až vznikne drobivé těsto. Rajčata posypeme bazalkou, zasypeme drobivým parmezánovým těstem, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme dozlatova.
  • 4
    Pokrm necháme částečně vychladnout, rozdělíme na dva talíře a podáváme jako teplý předkrm.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 20. 7. 2017
Zapečená rajčata s parmezánovou drobenkou
Máme rajčata velice rádi😉