Zapečená rajčatová cibule

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
349 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
25 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
3 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme, nakrájíme na čtvrtky a podusíme na polovině másla. Osolíme, opepříme, přidáme rajčatový protlak (nebo kečup) a chvíli dusíme. Zalijeme trochou vývaru, pod pokličkou dusíme do měkka.
  • 2
    Potom cibuli posypeme nastrouhaným sýrem, poklademe vločkami zbylého másla a vložíme do trouby pod gril krátce zapéci.
  • 3
    Podáváme jako přílohu k minutkovým játrům, roštěnkám a hovězím plátkům.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.