Zapečená rýže s jablky

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
578 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
25 g
Sacharidy
81 g
Vláknina
3 g
Cukr
31 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Spařenou rýži vložíme do máslem vymaštěného pekáčku a zalijeme mírně osoleným a oslazeným mlékem. Poklademe vločkami másla (40 g) a pečeme v mírně vyhřáté troubě.
  • 2
    Když začne rýže houstnout, přidáme do ní oloupaná, jádřinců zbavená a na kousky nakrájená jablka. Pokrm dopečeme.
  • 3
    Rýži podáváme posypanou moučkovým cukrem a skořicí a pokapanou rozpuštěným máslem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.