Zapečená telecí filátka

40 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
469 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
26 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
635 mg
Cukr
240 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z omytého telecího masa nakrájíme menší filety, mírně je po obou stranách naklepeme, osolíme a obalíme v mouce. Maso opečeme po obou stranách na másle dozlatova. Zalijeme vínem a vodou a dusíme asi 5 minut. Potom maso vyjmeme a urovnáme do zapékací mísy.
  • 2
    Omáčku opepříme a přidáme tence nakrájené lanýže, chvíli podusíme a omáčku přelijeme přes filátka v míse. Povrch posypeme nahrubo nastrouhaným sýrem.
  • 3
    Pokrm zapékáme v troubě při 220 stupních Celsia, až se sýr roztaví.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.