Zapečená treska v sýru
40 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1lžíceKoření na ryby
- 1špetkaSůl
- 100mililitrůVíno bílé
- 1špetkaPepř černý mletý
- 50gramůMáslo čerstvé
- 100gramůSlanina vepřová
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 500gramůFilé z aljašské tresky
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 150gramůSýr Eidam cihla 40%
- 1lžíceCitronová šťáva
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
365 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
24 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
389 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Plech vymažeme máslem, poklademe nakrájenou cibulí a slaninou.
- 2Položíme kousky ryby pokapané citronem a obalené v hladké mouce. Posypeme kořením na ryby, mletou paprikou, solí a pepřem, poklademe máslem a podlijeme vínem.
- 3Před dopečením posypeme strouhaným sýrem a dopečeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.