Zapečené brambory s květákem a masem

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
451 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
29 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
7 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uvařené, prochladlé brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Omytý květák rozebereme na růžičky a uvaříme v osolené vodě. Uvařené (nebo upečené) maso nakrájíme na kostičky.
  • 2
    Do vymazané zapékací mísy rozložíme vrstvu brambor, osolíme, přidáme vrstvu květáku a masa, posypeme petrželkou, poklademe kousky másla a posypeme nastrouhaným sýrem.
  • 3
    Nakonec vše zalijeme vejcem rozšlehaným v mléce a dáme péci do středně vyhřáté trouby.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.