Zapečené chlebíčky
16 min.
Ingredience
- 1kusBageta
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 250gramůSýr Ementál (Primátor)
- 100mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 1lžíceHořčice dijonská
- 1špetkaPepř černý mletý
- 0,33lžičkaSůl
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
625 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
32 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Bagetu nakrájíme na plátky, potřeme máslem, sýr hrubě nastrouháme.
- 2V míse smícháme sýr se solí, pepřem, hořčicí a pivem.
- 3Směsí potřeme plátky bagety, vložíme na plech vyložený pečícím papírem a v předehřáté troubě zprudka zapečeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.