Zapečené fazole s jogurtem

140 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
365 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
13 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
292 mg
Cukr
102 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fazole přebereme, propláchneme a necháme přes noc namočené. Poté vodu vyměníme a fazole vaříme, dokud nejsou měkké. Vodu slijeme a fazole necháme okapat.
  • 2
    V hlubokém rendlíku fazole dusíme na oleji, přisypeme mletou papriku a odstavíme. Do fazolí vmícháme jogurt, v němž jsme smíchali utřený česnek se solí. Směs zapečeme zhruba 15 minut v předehřáté troubě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.