Zapečené fazole s párkem

75 min.
Řecko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
739 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
43 g
Sacharidy
57 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bílé fazole propláchneme a necháme hodinu odmočit. Mezitím na rozpáleném oleji osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek dozlatova, přidáme pokrájená rajčata, sůl a bazalku, asi 10 minut povaříme na mírném ohni.
  • 2
    Odmočené fazole uvaříme 30 minut, scedíme, vložíme do mísy, přidáme klobásu nakrájenou na kostičky nebo kolečka, osolíme a promícháme. Směs vložíme do připravených zapékacích sáčků, zalijeme hotovou omáčkou a posypeme strouhaným sýrem. Zapékáme 15-20 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.