Zapečené jehněčí s vejci
100 min.
Ingredience
- 4kusyVejce slepičí
- 600gramůJehněčí kýta
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 150gramůSádlo škvařené
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
742 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
66 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
20 mg
Cukr
447 mg
Postup přípravy
- 1Omyté maso naporcujeme a pečeme na sádle. V polovině pečení maso osolíme a opepříme a pečeme dál.
- 2Upečené, měkké maso zalijeme ušlehanými, osolenými a opepřenými vejci a ještě chvíli zapékáme. Vejce nemají příliš ztuhnout.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.